ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΥΡΩΩ ΑΠΟ το πολυτεχνείο μετά τη λήξη της πορείας για το Γρηγορόπουλο…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική Ετικέτες:
 

Ο γνωστός “κλεφτοπόλεμος” που ακολουθεί πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις λαμβάνει χώρα και απόψε το βράδυ μετα τη λήξη της πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου και δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στους δρόμους στις παρυφές των Εξαρχείων και γύρω από το Πολυτεχνείο.

Ρίψη πετρών, κάποιες μολότοφ και οι γνωστές φωτιές σε κάδους σκουπιδιών συνθέτουν το σκηνικό κυρίως στην οδό Στουρνάρα, που τα πιο πολλά κανάλια φρόντισαν να μετατρέψουν σε πολεμικά ανακοινωθέντα. Κάποιο δε νεότευκτο από αυτά που πάρει “πέρα” από την TV φρόντισε να αναρωτηθεί και ποια θα είναι η εικόνα που θα σχηματίζουν οι τουρίστες οι οποίοι ενοικιάζουν διαμερίσματα από την πλατφόρμα Air’n’B.

Η αληθεια λοιπόν είναι ότι τώρα, στις 9 το βράδυ, όπως μεταδίδουν και οι ρεπόρτερ της ΕΡΤ σε ζωντανές συνδέσεις από όλα τα καίρια σημεία της Αθήνας, το κέντρο είναι πλέον ξανά ανοιχτό, έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία, τα δρομολόγια των λεοωφορείων και των συγκοινωνιών γενικά διεξάγονται κανονικά.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τα ρεπορτάζ, όμως, των ιδιωτικών καναλιών επιμένουν να μας θυμίζουν τις αλήστου μνήμης εποχές “τρομολαγνείας”  MEGA, Όλγας Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη από το 2008, το 2009, το 2010…

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>