ΑΛ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει (audio)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αυτοκίνητο, Ψυχαγωγία Ετικέτες:
 

Ο αγώνας για την ανατροπή του καπιταλισμού, που δεν έχει «καλή και κακή» όψη, αλλά που ισοπεδώνει μεθοδικά και αυξανόμενα κοινωνίες και οικονομίες, δεν μπορεί παρά να ενταθεί, δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ Αλέκος Μαρινάκης, με αφορμή την  Κεντρική Πολιτική – Πολιτιστική Εκδήλωση προς τιμήν των 100 χρόνων του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί αύριο ο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Παλιό Τελωνείο), στις 8 το βράδυ.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου, συναντιούνται ο πολιτικός λόγος, με το έργο εκατοντάδων ανθρώπων της τέχνης, που κατέθεσαν την ψυχή και το έργο τους για ένα καλύτερο κόσμο, τόνισε ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στην μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ – Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει…» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη, που θα παρουσιαστεί.

Είναι γεγονός ότι οι πολίτες είναι αποθαρρημένοι από την επέλαση του νεοφιλελευθερισμού, αλλά και από την άνοδο του φασισμού και της ακροδεξιάς, τόνισε ο κ. Μαρινάκης, για να προσθέσει: Αυτό το γεγονός ωστόσο, διεγείρει παράλληλα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν για ένα κόσμο δίκαιο.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μαρινάκη στην ΕΡΤ Χανίων:

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γραμματέα της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ Αλέκο Μαρινάκη και μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ – Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει…» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

    share->share_count); ?>