ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ στο Δήμαρχο

Συντάκτης:
 

Στο ισόγειο του κτηρίου Α΄, από την πλευρά του μεγάλου χώρου στάθμευσης του συγκροτήματος του νέου Δημαρχείου, μετεγκαταστάθηκε το Γραφείο Υποδοχής Πολιτών του Δήμου Καλαμάτας. Οι υπάλληλοι που στελεχώνουν το Γραφείο θα καθοδηγούν τους πολίτες, προκειμένου οι τελευταίοι να μεταβούν στο Γραφείο του Δημαρχείου που σχετίζεται με την υπόθεσή τους ή να βρουν τον υπάλληλο που επιθυμούν να συναντήσουν.

Επίσης, στο πλαίσιο του Γραφείου Υποδοχής Πολιτών λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης των πολιτών, στο οποίο δηλώνονται βλάβες, δυσλειτουργίες, αιτήματα κ.λπ. και έχει τον αριθμό: 27213 60700. Τα ζητήματα αυτά μπορούν οι πολίτες να δηλώνουν και αυτοπροσώπως.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Διαφημιστική καταχώρηση
  Διαφημιστική καταχώρηση

  Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για τις διευκολύνσεις που παρέχει ο Δήμος σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο, όπως παραχώρηση οικίσκων κ.λπ και έθεσαν θέμα βοήθειας από πλευράς Δήμου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων σε αυτά τα δημοτικά κτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα στην άσκηση των καθηκόντων τους

  Αμέσως συνεκλήθη από το Δήμαρχο σύσκεψη όπου αποφασίσθηκε να συντάξει ο Δήμος μελέτη για την υγρομόνωση, διαχείριση ομβρίων, εκσυγχρονισμό WC, ελαιοχρωματισμούς και την κάλυψη της πέργκολας, προκειμένου να προστατεύονται τα ασθενοφόρα Εντός της εβδομάδος θα μεταβεί επιτόπου μηχανικός του Δήμου για να συντάξει τη μελέτη και ακολούθως ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις είτε με δικό του συνεργείο είτε με ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

  share->share_count); ?>