ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ μηχανισμό ρύθμισης και διαγραφής οφειλών παρουσίασε ο Μητσοτάκης

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική Ετικέτες:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

«Με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι Έλληνες πνίγονται στα χρέη» ,σημείωσε ο ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για την πρόταση της ΝΔ για τον μηχανισμό ρύθμισης και διαγραφής οφειλών.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει μία ολοκληρωμένη πρόταση για έναν απλό μηχανισμό ρύθμισης και διαγραφής οφειλών. Δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, για όλους τους πολίτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, έχουμε προτείνει μία ρύθμιση 120 δόσεων. Ώστε να κάνουν μια νέα αρχή στις σχέσεις τους με το Δημόσιο. Και αυτό αφορά κατεξοχήν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που χρωστούν στο Κράτος μέχρι 3.000 ευρώ, δηλαδή 4 στους 5 οφειλέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Εννοείται, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι για τους συνεπείς φορολογούμενους και δανειολήπτες θα υπάρχει μια ακόμη πιο ευνοϊκή ρύθμιση: το λεγόμενο "λευκό μητρώο" που προτείνουμε. «Με τις προτάσεις μας, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους έπεσαν τα χρόνια της κρίσης να ξανασηκωθούν. Και στην ελληνική οικονομία να αναπτυχθεί βιώσιμα και δυναμικά. Έχουμε το σχέδιο. Μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Έχουμε καταθέσει πρόταση για μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Για πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορίες και ταμεία έχουμε προτείνει ρύθμιση 120 δόσεων. Δίνουμε μια 2η ευκαιρία σε όσους έπεσαν τα χρόνια της κρίσης να ξανασηκωθούν. pic.twitter.com/6L3t06x8Oe

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 7, 2018

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>