Η FCA ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ζωή στο Ντιτρόιτ

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Ένα σχέδιο της FCA που προβλέπει την αναδιάρθρωση των παραγωγικών μονάδων της στις ΗΠΑ αναμένεται να αναστρέψει την παρακμιακή περίοδο που περνά το Ντιτρόιτ.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Μπορεί να θεωρείται η πόλη του αυτοκινήτου όμως στην πραγματικότητα τα μοντέλα που κατασκευάζονται σήμερα στο Ντιτρόιτ μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με το διαρθρωτικό σχέδιο της FCA η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal σχεδιάζει το άνοιγμα μιας νέας μονάδας στο Ντιτρόιτ.

Σχετικό δημοσίευμα της Detroit News αναφέρει πιο συγκεκριμένα πως ο όμιλος σχεδιάζει την ανακαίνιση και την αλλαγή ρόλου της μονάδας Mack Avenue η οποία στο παρελθόν κατασκεύαζε αποκλειστικά κινητήρες και από το 2012 βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. Η ανακαίνιση θα γίνει με σκοπό τον εκσυγχρονισμό αλλά και την αλλαγή ρόλου καθώς το εργοστάσιο θα αναλάβει την παραγωγή του νέου Jeep Grand Cherokee που αναμένεται το 2021.

Η εκ νέου δραστηριοποίηση του εργοστασίου προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερες από 400 νέες θέσεις εργασίας.

3155f21b-2019-jeep-grand-cherokee-854565harpi640

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.