ΠΑΤΡΑ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ BAZAAR ΑΠ’ ΤΗΝ Φλόγα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτισμός Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «ΦΛΟΓΑ», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει φιλανθρωπικό εορταστικό μπαζάρ το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, από τις 10:00 το πρωί.

Εθελόντριες του Συλλόγου και μαθητές σχολείων απ’ την Πάτρα, απ’ την  ευρύτερη περιοχή αλλά και από το Αίγιο θα συμμετέχουν με προσωπικές τους δημιουργίες, τις οποίες θα διαθέτουν στην εορταγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου. Τα έσοδα θα προσφερθούν για τις ανάγκες των οικογενειών που τα ανήλικα μέλη τους  δοκιμάζονται από νεοπλασματικές ασθένειες.

Μια  Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνεται  με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το έργο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», την ανάδειξη του εθελοντισμού και την κινητοποίηση των μικρών παιδιών που ως αυριανοί πολίτες συμμετέχουν σε δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης ατόμων με χρόνιες παθήσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στη φετινή εκδήλωση αγάπης θα συμμετάσχουν οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων 35 σχολείων, το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ο Δήμος Πατρέων και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>