( ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ: Πόρτα Πούτιν σε επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα) – Σε…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική Ετικέτες:
 

“Ποιος θα το φανταζόταν” – θα μπορούσε να γράψει η κλασική δημοσιογραφική μανιέρα – ” λίγους μήνες πριν, όταν τα περισσότερα πρωτοσέλιδα αλλά και οι τίτλοι στα δελτία ειδήσεων και του ιστότοπους συμφωνούσαν στην ατάκα : “Πόρτα Πούτιν σε επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα”, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ότι σήμερα οι πύκες του Κρεμλίνου θα άνοιγαν διαπλατα και ο ίδος ο Ρώσος ηγέτης θα υποδεχόταν εγκάρδια τον Έλληνα Πρωθυπουργό που επισκεπτεται επίσημα τη Μόσχα…” !

Επειδή όμως η δημοσιογραφική μανιέρα είναι μονον για τους “συναδέλφους” των γνωστών ΜΜΕ που καθημερινά εύχονται να στραβοπατησει ο Τσίπρας στα σκαλοπάτια … η πραγματικότητα ανεφερει οτι ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντηθηκε μεσα σε θερμό κλίμα με τον Ρωσο προεδρο Βλ Πούτιν, στη Μόσχα.

«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι «φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες μας».

«Θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να μιλήσουμε για την αύξηση των εμπορικών ανταλλαγών μας και βέβαια για διεθνή θέματα και πώς εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Πούτιν απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Καλώς σας βρήκαμε κύριε Πρόεδρε», είπε ο κ. Τσίπρας ανταποδίδοντας το καλωσόρισμα του κ. Πούτιν και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο, μετά από τρεισήμισι χρόνια. «Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και τα πράγματα έχουν αλλάξει», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε μια καλύτερη οικονομικά θέση, εντούτοις οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες», για να προσθέσει ότι «η ιστορική σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες μας παραμένει αναγκαία, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις σταθερότητας, ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>