Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Πολίτη ανέβασε fake news για να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση;

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική Ετικέτες:
 

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

Σε μια προσπάθεια να μεγαλοποιήσουν και να δημιουργήσουν τα “πρώτα” επεισόδια που γίνονται στα “άνομα” Εξάρχεια και στην Αθήνα γενικότερα, φίλια μέσα προς την αντιπολίτευση αλλά και βουλευτές της υπέπεσαν στο “αμάρτημα” των fake news χρησιμοποιώντας φωτογραφία από επεισόδια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008. Μάλιστα η φωτογραφία απεικονίζει δρόμο που τη χθεσινή μέρα δεν έγιναν καν επεισόδια, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Νέα Δημοκρατία και τον φίλιο τύπο της.

Μια προπαγάνδα που έχει κοντά ποδάρια και εύκολα αποκαλύπτεται, αλλά τη ΝΔ δεν την ενδιαφέρουν οι αποκαλύψεις και η αλήθεια ως γνωστόν... απόλυτα προσηλωμένη στην αντιπολίτευση του “πες πες κάτι θα μείνει”…

Ο επαγγελματίας φωτογράφος Γιάννης Κέμμος με ανάρτηση του στο facebook, καλεί όσους κυκλοφορούν τη φωτογραφία, αν το κάνουν από λάθος να είναι πιο προσεκτικοί, αν πάλι το κάνουν επίτηδες, να σοβαρευτούν, τονίζονται ότι “και η προπαγάνδα θέλει τρόπο και έχει όρια”.

Παρόλα αυτά ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλιας Κικίλιας δεν φαίνεται να την διάβασε, υποθέτει ότι η γραμμή του κόμματος και τα φίλια μέσα αρκούν, και υπέπεσε σε fake news, διαδίδοντας την φωτογραφία του 2008 σαν χθεσινή. ( Στη συνέχεια βέβαια φρόντισε να αλλάξει την φωτογραφάι με νέα ανάρτηση με το ίδιο σχολιασμό αλλά άλλη φωτογραφία και μάλιστα από σύνθεση…)

Πάνω απ’ όλα το “αφήγημα”

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Μπορεί να έχουν διαλυθεί τα πάντα εδώ και 4 χρόνια, μπορεί να παραδωθεί η Αθήνα στα «μπάχαλα» όμως τουλάχιστον ο κ. Τσίπρας δε φοράει γραβάτα. pic.twitter.com/csA4MzbXFT

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 7 Δεκεμβρίου 2018

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>