ΤΣΙΠ ΓΙΑ 5G SMARTPHONES από την Qualcomm

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ίντερνετ Ετικέτες:
 

Μία νέα γενιά τσιπ επεξεργαστή, που προορίζεται για κινητά τηλέφωνα 5G, παρουσίασε την Τρίτη (4/12) η Qualcomm. Σύμφωνα με το Reuters, το βασικό χαρακτηριστικό του τσιπ Snapdracon 855, που παρουσιάστηκε σε event στη Χαβάη, είναι ένα αποκαλούμενο μόντεμ για τηλέφωνα, που θα επιτρέπει τη σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα δεδομένων 5G με ταχύτητες mobile data μέχρι 50-100 φορές υψηλότερες από αυτές που έχουν τα σημερινά δίκτυα 4G.

Οι εταιρείες κινητής επενδύουν στα δίκτυα 5G και ήδη προετοιμάζονται για πωλήσεις συσκευών 5G, αλλά και συμβολαίων δεδομένων για να κάνουν απόσβεση στα κόστη των επενδύσεων αυτών. Σύμφωνα με την Qualcomm, τη μεγαλύτερη πάροχο τσιπ για κινητά τηλέφωνα, το Snapdragon 855 θα βρίσκεται στην «καρδιά» τηλεφώνων 5G της Samsung που

To μόντεμ αυτό επίσης θα επιτρέπει computer vision, που θα βοηθά τα τηλέφωνα να αναγνωρίζουν αντικείμενα και πρόσωπα, ενώ υποστηρίζει έναν νέο αισθητήρα αποτυπώματος της Qualcomm ο οποίος μπορεί να διαβάζει αποτύπωμα μέσα από την οθόνη ενός τηλεφώνου.

η Verizon και η Samsung ανακοίνωσαν τη Δευτέρα πως θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ το πρώτο μισό του 2019.

Qualcomm Perkenlakan Chipset Snapdragon 855 untuk Koneksi 5G https://t.co/4HgvOV0HNV

— Harian Kalteng (@HarianKalteng) 7 Δεκεμβρίου 2018

Η εμφάνιση των δικτύων και συσκευών 5G αναμένεται να κλιμακώσει την «κούρσα» με τη μεγάλη αντίπαλο, Apple, καθώς η κατασκευάστρια του iPhone έχει εμπλακεί σε νομική αντιπαράθεση με την Qualcomm. Επικαλούμενο πηγές ενημερωμένες για το θέμα, το Bloomberg ανέφερε τη Δευτέρα πως η Apple θα περιμένει ως το 2020 για να κυκλοφορήσει τα πρώτα της τηλέφωνα 5G.

Qualcomm: 5G Android Flagship Phones Will Storm the 2019 Holidays https://t.co/8M5bY5QHwD

— Joseph Thomas (@Thomas4326) 7 Δεκεμβρίου 2018

Qualcomm bets big on 5G in India, says engaging actively with DoT, regulator https://t.co/8YThCzvZxA via @BT_India

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

— Richie (@richie_anaya) 7 Δεκεμβρίου 2018

We participated in America's leading wireless community event SCWS Americas. Our stand was alongside such big brands as @ericsson , @Qualcomm and @Dlink !

#SAFTehnika #SCWS #SCWSAmericas #SmallCells #5G pic.twitter.com/0EyXUtuV9O

— SAFTehnika (@SAFTehnika) 7 Δεκεμβρίου 2018

Qualcomm's newest chip is the swiss army knife of telecom devices! #5G #AI #wifi https://t.co/mh1xxUhQnq

— Gino Villarini (@gvillarini) 7 Δεκεμβρίου 2018

OnePlus: tra le prime con il 5G di Qualcomm (non la prima). L’attesa è per la McLaren Edition https://t.co/GwHLyZFBSU di @iGizmoIT @OnePlus_ITA #oneplus6t #salutetospeed #qualcomm #oneplus #smartphone #android

— iGizmoIT (@iGizmoIT) 7 Δεκεμβρίου 2018

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>