ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ το Playboy στην καριέρα της

Συντάκτης:
 

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Η Megan Moore είναι γεννημένη στις 31 Ιανουαρίου 1995, δηλαδή 23 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ασχολείται αρκετά χρόνια με το μόντελινγκ.

Μέχρι την στιγμή που μαζί με την οικογένειά της επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον, σχεδόν 11 χρόνια πριν, ήταν η ντροπαλή και ένιωθε αμήχανα που ήταν ψηλότερη από όλους τους συμμαθητές της.

Το ότι θα γινόταν μοντέλο ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό της και ειλικρινά, νόμιζε ότι την είχαν επιλέξει από το πρακτορείο από λάθος. “Είχα καμπύλες από τα 16 χρόνια μου, και το πρακτορείο προσπαθούσε να με αδυνατίσει, γιατί έτσι θα μπορούσα να είμαι μοντέλο υψηλής μόδας“.

“Είχα εγκαταλείψει την ελπίδα ότι οι καμπύλες μου θα γίνονταν αποδεκτές σε αυτόν τον κλάδο. Είναι εκπληκτικό που βλέπω τη βιομηχανία να με κάνει αποδεκτή με αυτό τον τύπο σώματος που έχω.”, δηλώνει πλέον.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η σέξι ξανθιά κυρίως με τις φωτογραφίσεις στο Playboy κατάφερε να αυξήσει το κοινό της. Αυτή τη στιγμή την ακολουθούν στο Instagram πάνω από 52χιλιάδες και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ανεβάζουν το θερμότερο.

Για του λόγου το αληθές…

Megan-Moore-a640 Megan-Moore-b640 Megan-Moore-c640 Megan-Moore-d640 Megan-Moore-e640 Megan-Moore-f640 Megan-Moore-g640

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>