Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ… ΚΩΛΟΤΟΥΝΜΠΟ (της Παπαλάμπραινας)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική
 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδόθηκε για μια ακόμα φορά στο αγαπημένο του άθλημα, την κωλοτούμπα!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Blue Sky εμφανώς υποτιμητικά και ρατσιστικά για τον σημαντικό Έλληνα αθλητή, ανέφερε:

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;». Στη συνέχεια, αφού με την παρέμβαση του δημοσιογράφου προφέρει σωστά το όνομα του star του NBA, προσθέτει. «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; “Ο Έλληνας” τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι», για να τον διορθώσει πάλι δημοσιογράφος ότι ο πατέρας του είναι από τη Νιγηρία και ο ίδιος γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Αφού ξεσηκώθηκε σάλος και ακόμα και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών τοποθετήθηκε επίσημα κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδόθηκε στο αγαπημένο του άθλημα, την κωλοτούμπα!

Ένας γλωσσοδέτης ήταν…

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, απέδωσε σε γλωσσοδέτη το γεγονός πως πρόφερε λανθασμένα το επίθετο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε πως ο σταρ των Μπακς και της εθνικής ανδρών έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, εξηγώντας πως «είπα το ακριβώς ανάποδο από αυτό που έγραψαν στο διαδίκτυο». «Ο Αντετοκούνμπο την πήρε την ιθαγένεια από την κυβέρνηση Σαμαρά, τον σεβόμαστε, τον τιμούμε, τον αγαπάω όχι γιατί είναι φανταστικός παίκτης, αλλά γιατί έχει κάτι που με συγκινεί φοβερά. Πάει στην Αμερική, υψώνει την ελληνική σημαία, αγκαλιάζει την ελληνική σημαία και τραγουδά τον εθνικό ύμνο με μία υπερηφάνεια ανατριχιαστική. Για αυτό τον σέβομαι και τον αγαπώ πραγματικά,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Για του λόγου το αληθές, στο παρακάτω βίντεο γίνεται σαφές ότι ο αντιπρόεδρος παθαίνει εύκολα γλωσσοδέτη…

δημοσιεύτηκε στο left.gr

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>