ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ανάλυσης 4K από την Canon

Συντάκτης:
 

Στο https://www.pestaola.gr διαβάσαμε:

Η Canon επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προβολέων 4Κ με δύο νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ο πιο συμπαγής προβολέας με εγγενή ανάλυση 4Κ.

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία των 4K5020Z και LX-MH502Z, δύο εύχρηστων προβολέων εγκαταστάσεων, που παρέχουν εκπληκτική ανάλυση 4K. Το μοντέλο 4K5020Z διαθέτει το πιο συμπαγές και ελαφρύ σασί στον κόσμο, αποδίδοντας 5.000 lumen φωτεινότητας. Αυτός ο προβολέας εναλλάξιμου φακού, προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, χάρη στον πρόσφατα ανεπτυγμένο φακό RS-SL07RST, για εφαρμογές 4K, που χρησιμοποιεί το πιο προηγμένο κρύσταλλο φακού της Canon, για ισχυρά και ακριβή οπτικά μέρη. Ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προβολέων της Canon, το μοντέλο LX-MH502Z αποτελεί έναν προσιτό μεν, αλλά κορυφαίο στην κατηγορία του, προβολέα τεχνολογίας DLP laser, που χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία μετατόπισης εικονοστοιχείων (pixel shifting), επιτυγχάνοντας έτσι με ευκολία, ανάλυση 4K UHD.

Εύκολοι στην εγκατάσταση και συμπαγείς προβολείς laser, ανάλυσης 4Κ

Τόσο ο 4K5020Z, ο ελαφρύτερος προβολέας 4K LCOS στον κόσμο, όσο και ο LX-MH502Z, με βάρος μόλις 9,3kg, παρέχουν μια σειρά από δυνατότητες προβολής, ειδικά σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο, ή περίεργη διαρρύθμιση. Ο 4K5020Z είναι εφοδιασμένος με ηλεκτροκίνητο φακό, ο οποίος διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης. Παράλληλα, η δίοδος laser και η πηγή φωτός κίτρινου φωσφόρου, που συναντάται και στα δύο μοντέλα, επιτρέπει τη διευθέτησή τους σε κάθε προσανατολισμό 360 μοιρών, για μέγιστη ευελιξία. Επιπροσθέτως, η προβολή πορτρέτου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.

Ο προβολέας 4K5020Z βασίζεται στο πρόσφατα ανεπτυγμένο σασί της Canon, το οποίο περιλαμβάνει μια απλή υποδοχή στερέωσης, συμβατή με επτά φακούς Canon. Ο 4K5020Z είναι το πιο ευέλικτο μοντέλο που έχει παρουσιάσει η Canon ως τώρα, αξιοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών φακών, από τον RS-SL07RST, έναν εξειδικευμένο φακό 4Κ, μέχρι και φακούς ultra-wide και ultra-long zoom, με μόλις έναν προβολέα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, η υποδοχή στερέωσης χωρίς ελατήρια και μηχανισμό κλειδώματος, όπως χρησιμοποιείται στους επαγγελματικούς φακούς τηλεοπτικής μετάδοσης της Canon, παρέχει ακριβή αποτελέσματα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Υψηλή φωτεινότητα και υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή εικόνας

Ο LX-MH502Z είναι ο πρώτος προβολέας της Canon που αξιοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία pixel shift, για να αποδώσει ανάλυση 4K UHD – 3840 x 2160, με ελάχιστες οικονομικές και τεχνολογικές απαιτήσεις. Συγκριτικά, ο 4Κ5020Ζ παράγει εκπληκτική εγγενή ανάλυση 4Κ – 4096 x 2160, προστατεύοντας την επένδυση σε βάθος χρόνου. Αποδίδοντας ευκρινέστατη εικόνα και κείμενο, αλλά και ομαλά γραφικά, τόσο ο 4K5020Z, όσο και ο LX-MH502Z διαθέτουν δύο εισόδους HDMI, με δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνας 4Κ/60p με χρήση ενός μόνο καλωδίου HDMI, HDR και 4Κ, τόσο στα 60p, όσο και στα 30p, αντιστοίχως. Οι υψηλής ποιότητας επεξεργαστές εικόνας της Canon υποστηρίζουν μια πλειάδα τύπων μέσων, για επίτευξη ακριβούς προβολής εικόνας και αναπαραγωγής βίντεο.

Μέσω της χρήσης φωτεινής πηγής laser μπλε διόδου, και τροχού κίτρινου φωσφόρου, οι νέοι προβολείς παράγουν φωτεινότητα 5.000 lumens, για ισχυρή προβολή με έντονα χρώματα και υψηλή λεπτομέρεια, ακόμη και σε καλά φωτισμένες αίθουσες. Οι πολλαπλές ρυθμίσεις εικόνας προσφέρουν αναπαραγωγή περιεχομένου ακριβείας, συμπεριλαμβανομένης DICOM sim, που αποδίδει υψηλής οξύτητας Α/Μ εικόνα, ιδανική για ιατρικές εφαρμογές ακτίνων Χ. Το ευρύ χρωματικό σύνολο που επιτυγχάνει ο LX-MH502Z μέσω της υλοποίησης ενός νέου χρωματικού τροχού, που καλύπτει το χρωματικό φάσμα sRGB, οδηγεί σε πιστή χρωματική αναπαραγωγή για όλους τους τύπους μέσων. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας HDR, ο LX-MH502Z χρησιμοποιεί ευρεία αναλογία δυναμικής αντίθεσης 50.000 προς 1, για την απόδοση βαθέως, πλούσιου και πιστού με το πρωτότυπο χρώματος, παρέχοντας ζωηρή εικόνα.

Οπτική τεχνολογία υψηλής ισχύος και ακρίβειας

Με στόχο τη διασφάλιση ότι οι integrators θα απολάβουν τα πλήρη οφέλη της εντυπωσιακής εγγενούς ανάλυσης 4Κ του προβολέα 4Κ5020Ζ, η Canon λανσάρει επίσης και έναν νέο φακό 4Κ. Ο RS-SL07RST χρησιμοποιεί κρύσταλλο της Canon, που παρέχει διαυγή και ευκρινή εικόνα, για την απόδοση εικόνας κορυφαίας ποιότητας. Με ηλεκτροκίνητο zoom ισχύος 1,76x, ο RS-SL07RST βελτιώνει την εμβέλεια προβολής, διατηρώντας παράλληλα, τέλεια γεωμετρία.

Χάρη στο οπτικό zoom 1,6x και στη λειτουργία ευρυγώνιας μετατόπισης (wide lens shift), ο LX-MH502Z προσφέρει ευελιξία στην εγκατάσταση, για ένα ευρύ σύνολο εφαρμογών. Κατά την προβολή σε έναν περιορισμένο χώρο, πάνω σε μια ευρεία επιφάνεια, ο LX-MH502Z αξιοποιεί το σύστημα απεικόνισης 1-chip DLP, για να επιτύχει ένα τεράστιο εύρος προβολής, το οποίο μπορεί να φτάσει...(περισσότερα)

share->share_count); ?>