ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: O ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ των ιδιωτικών ασφαλιστικών εμφανίστηκε πάλι για να νομιμοποιήσει τους παραβατικούς εργοδότες

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική, Πολιτισμός
 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε χτες, Παρασκευή, συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης, ως καλός διαφημιστής της ιδιωτικής ασφάλισης, ξεκίνησε τη συζήτηση αναφέροντας ότι «οι νέοι σήμερα δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν ποτέ σύνταξη, γι’ αυτό και συχνά επιλέγουν ακόμη και να εργάζονται χωρίς ασφάλιση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να νομιμοποιήσει τους παραβατικούς εργοδότες της «μαύρης εργασίας», δίνοντας άλλοθι και περνώντας το μήνυμα στους νέους ότι η λύση δεν είναι η διεκδίκηση των αυτονόητων εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης, την απαράδεκτη αυτή δήλωση έριξε και στο twitter, για καλύτερη… διαφήμιση της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της στήριξης της εργοδοσίας:

Οι νέοι σήμερα δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν ποτέ σύνταξη, γι’ αυτό και συχνά επιλέγουν να εργάζονται χωρίς ασφάλιση. Αυτό είναι αδιανόητο και πρέπει να αλλάξει, με ανασχεδιασμό του ασφαλιστικού και κίνητρα για συμπληρωματικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης.https://t.co/8g4YlZcwYm pic.twitter.com/zc18riHNOF

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 7 Δεκεμβρίου 2018

«Νομιμοποιεί τους παραβατικούς εργοδότες»
Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «ο διαφημιστής των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών έκανε και πάλι την εμφάνισή του νομιμοποιώντας τους παραβατικούς εργοδότες».

Ο διαφημιστής των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών έκανε και πάλι την εμφάνισή του νομιμοποιώντας τους παραβατικούς εργοδότες. @kmitsotakis

— Έφη Αχτσιόγλου (@E_Achtsioglou) 7 Δεκεμβρίου 2018

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>