ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ διαμέρισμα που πωλείται

Συντάκτης:
 

Στο https://www.newsauto.gr διαβάσαμε:

Σκέφτεσαι να αγοράσεις σπίτι και αυτοκίνητο; Τώρα μπορείς να βρεις ένα σπίτι με δύο αυτοκίνητα…. Τι εννοούμε; Στο Μαϊάμι πωλείται ένα ρετιρέ και μαζί ο ιδιοκτήτης θα έχει μία Lamborghini και μία Rolls-Royce.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πρόκειται για το Palazzo del Cielo -που σημαίνει στα ιταλικά “το παλάτι του ουρανού”- και είναι ένα από τα ρετιρέ στα αρχοντικά του Acqualina, ένα νέο υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Sunny Isles Beach, βόρεια του Μαϊάμι.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 47ο όροφο. Τα 929 τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού καλύπτονται από μαρμάρινα πατώματα, διαθέτει πισίνα με γυάλινο πυθμένα 1.200 τετραγωνικών μέτρων και υπαίθριο χώρο βεράντας 278 τετραγωνικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης θα παραλάβει μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού και τα κλειδιά μίας Rolls-Royce Cullinan και μίας Lamborghini Aventador. Φυσικά, υπάρχουν και διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ για τα δύο supercar. Δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση είναι της Aventador, αλλά ακόμα και μία “απλή” Aventador S coupe είναι για πολλούς όνειρο.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Rolls-Royce Cullinan-640

Όσον αφορά την τιμή, μιλάμε για το ποσό των 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είναι το πιο ακριβό στο συγκρότημα. Εκεί, οι τιμές κυμαίνονται από 8,4 μέχρι και 55 εκατομμύρια δολάρια.

Penthouse-miami-a640 Penthouse-miami-b640 Penthouse-miami-c640 Penthouse-miami-d640

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκρότημα Acqualina βρίσκεται η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων Rolls-Royce στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου μίας κόκκινης Ghost Series II.
Penthouse-miami-rolls-royce-640

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>