ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ημέρας για την Πέμπτη 13/12

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή μέρα από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας σου μία ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα για εσένα το «φαίνεσθαι» θα είναι πιο σημαντικό από το «είναι», για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να κρατήσεις την -έστω φαινομενική- ηρεμία σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα και σπασμωδικά και να χαλάσεις  αυτό που προσπαθείς να φτιάξεις.

Σήμερα  αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι όσο πιο ήρεμος/η γίνεται καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως τα νεύρα θα φέρουν νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με τρόπο που δεν περίμενες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να υποδηλώνει πως η ημέρα είναι κατάλληλη για μεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα σεμινάριο ή με κάτι το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποιον τον οποίο δεν περίμενες με τίποτα. Η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για αυτό αφενός θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και αφετέρου να αποφύγεις μέρη και παρέες, που ξέρεις πως μπορεί να έχεις περίεργες  συναντήσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του/ης με αφορμή μία διαφορετική γνώμη που μπορεί να έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο φλερτ θα ξεκινήσει με  μία συνάντηση που δεν περιμένεις!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες οι οποίες σχετίζονται με βιώματα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μην είναι εύκολο να υπερισχύσεις απέναντι στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να της εκλογικεύσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δεις αν πραγματικά αξίζουν να υφίστανται ή όχι. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει  πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, λόγω μιας διαφωνίας που έχετε.  Προσπάθησε να  θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα είναι πιθανόν να  έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν αρχίσεις να θυμάσαι ξανά γεγονότα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να το περιμένεις και άλλη μία μπορεί να τελειώσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, καθώς η ημέρα θα έχει εκπλήξεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα σε επηρεάσει αρκετά η γνώμη που έχει ένας στενός συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου για ένα θέμα που σε απασχολεί και θα είναι δύσκολο να μην τη λάβεις υπό όψιν σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά πού ξέρεις πως θέλουν οι άλλοι. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα  πρέπει να δεις διεξοδικά.

Σήμερα  θα είναι δύσκολο να υποστηρίξεις τη γνώμη σου ιδιαίτερα αν ξέρεις πως ο/η σύντροφός σου  δεν συμφωνεί, όμως αν πιεστείς είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσεις και μάλιστα επάνω του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η οι παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Λέων

Σήμερα επίλεξε να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα προκειμένου να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένος/η σε αυτές. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα για αυτό προσπάθησε να αφήνεις «κενά» ανάμεσα σε αυτά που έχεις να κάνεις ώστε να είσαι πιο ευέλικτος/η σε τροποποιήσεις. Το βράδυ  το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως το τρέξιμο και η…(περισσότερα)

Κριός

Σήμερα η ημέρα θα αρχίσει πολύ καλά για εσένα αλλά ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, να θυμάσαι πως θα έχεις δίπλα σου τους αγαπημένους σου φίλους οι οποίοι θα είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την κατάσταση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δείχνει πως οι συλλογικές δραστηριότητες, η επαφή με τους φίλους σου και οι ομαδικές εργασίες θα είναι από τα αγαπημένα σου σήμερα Το  τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δείχνει πως μπορεί να νιώσεις πως έχει παραγκωνίσει κάποιες ανάγκες σου Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της με το Δία από τον Τοξότη θα φροντίζει να  διώξει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μπορέσεις να καταπολεμήσεις τα τσιμπήματα ζήλιας που θα κάνουν την εμφάνισή τους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θα είσαι αρκετά πληθωρικός/η και αυτό θα τραβήξει κόσμο κοντά σου!

Ταύρος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τα φέρει όλα στο προσκήνιο! Προσπάθησε να τα δεις με προσοχή και μη βιαστείς να ξεμπερδεύεις μαζί τους, καθώς ενδέχεται να κάνεις κάποιο λάθος Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο στενό συνεργάτη σου με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα Την ίδια  στιγμή   το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στο τέλος όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι αισιοδοξία και τη σκέψη πως θα καταφέρεις όχι μόνο να ξεμπερδέψεις με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά και να ευνοηθείς από αυτά!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου  και αυτό που πρέπει να…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και νέα πρόσωπα με τα οποία θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συναναστροφή σου με τους άλλους και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι απόψεις σου, τα ενδιαφέροντά σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποιο ζήτημα θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση σε συζητήσεις  μεταξύ φίλων Δεν αποκλείεται αυτά να γίνουν και η αφορμή για να αποκτήσεις νέους «συμμάχους» οι οποίοι θα συμφωνούν απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι  όπως  μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με φίλους σας και να μην μείνετε σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει με τις καλύτερες συστάσεις μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου Βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον Είναι πιθανόν να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα και θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου Καλό θα ήταν βέβαια να σκεφτείς μακροπρόθεσμα πριν  πάρεις την απόφαση σου

Μία επιτυχία που θα έχεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις άλλο αέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της καλής σου διάθεσης που δεν θα γίνεται να περάσει απαρατήρητη

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες  ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε θέματα που σε…(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σε καλεί να αφιερώσεις λίγο ακόμα χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς και θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς και να ασχοληθείς λίγο με εσένα, αφήνοντας συλλογικές δραστηριότητες στην άκρη   Προτίμησε να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα για σημαντικά θέματα, καθώς είναι πιθανόν να τα δεις με τελείως ακατάλληλη οπτική

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να πεις κάτι στον/τη σύντροφό σου το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να παρεξηγηθεί Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου σε κάποιον/α που σου αρέσει χωρίς όμως να χρειαστεί να πεις πολλά

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και δείχνει πως θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι   Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους με εντατικούς ρυθμούς ώστε μετά να έχεις την ημέρα ελεύθερη για να κάνεις αυτά που επιθυμείς Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δεις κάποιο αγαπημένο σου φίλο ώστε να απομακρυνθείς λιγάκι από τα επαγγελματικά  θέματα που σε απασχολούν Το  τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με την επικοινωνία σου καθώς ενδέχεται να εξελίσσεται μετά εμποδίων! Πρόσεξε ιδιαίτερα αν πέρα από τα επαγγελματικά σου ζητήματα έχεις να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή κάτι το οποίο δεν είναι σημαντικό όμως  η δυσκολία στο να βρείτε κοινή λύση μπορεί να το κάνει ιδιαίτερα σημαντικό Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και κάποιου/ας που σου αρέσει…

Δίδυμοι

Σήμερα προτίμησε να πιείς ένα καφεδάκι το πρωί παρέα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς…(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.