ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΣΤΟ Local Short Film Festival#10

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ψυχαγωγία Ετικέτες: ,
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

«Νέοι» σκηνοθέτες καλούνται να συμμετέχουν με τις μικρού μήκους ταινίες τους στο Local Short Film Festival που διοργανώνεται στον Πολυχώρο WE τον Απρίλιο του 2019.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους νέων κινηματογραφιστών ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 και σκοπό έχει να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερους σκηνοθέτες και δημιουργούς και να δημιουργήσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας στην πόλη που αγαπάει το σινεμά και το έχει έμπρακτα αποδείξει. Η επιλογή των ταινιών που προβάλλονται γίνεται με γνώμονα το αρτιότερο τελικό αποτέλεσμα, τη σύγχρονη ματιά και τεχνική. Φέτος το Φεστιβάλ σε παράλληλο πρόγραμμα θα προβάλει και ταινίες σκηνοθετών από όλη την Ελλάδα που θα διεκδικήσουν και αυτές το βραβείο κοινού.

Πιο συγκεκριμένα τα προαπαιτούμενα για συμμετέχει μια ταινία στο Φεστιβάλ, είναι τα εξής:

Σε κάθε Φεστιβάλ το κοινό στο τέλος έχει την ευκαιρία να ψηφίσει την ταινία που ξεχώρισε δίνοντας στον δημιουργό το βραβείο κοινού. Τις προβολές τις έχουν παρακολουθήσει πάνω από 5,000 άτομα από την έναρξη του έως σήμερα και έχουν προβληθεί 70 ταινίες.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Εάν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς στο μεγάλο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης στείλτε την ταινία σας εδώ ώστε να αξιολογηθεί.

Επικοινωνία με τους υπεύθυνους του φεστιβάλ μέσω e-mail στο [email protected] ή στη σελίδα του Local short film Festival

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>