ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ (ΑΝ.ΕΛ.) ΠΡΟΣ ΝΔ: Πρόταση δυσπιστίας, χωρίς να δεσμεύεστε για τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία”; Για κοπιάστε!

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

«Κυρία Σπυράκη, προσέξτε με τα “όπλα” που νομίζετε πως έχετε, γιατί κινδυνεύετε να πυροβολήσετε τα πόδια σας ακόμη μια φορά» αναφέρει, σε σχόλιό του, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

«Θα τολμήσετε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το ζήτημα των Σκοπίων υπερασπιζόμενοι δήθεν τη Μακεδονία, χωρίς όμως να δεσμεύεστε ότι δεν θα δεχθείτε ποτέ τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία”; Για κοπιάστε λοιπόν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουμε πλέον την πλήρη αφωνία σας και την υποκρισία σας» καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

Νωρίτερα, η Μαρία Σπυράκη είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής από τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε η ΝΔ έχει και πάλι αυτό το δικαίωμα καθώς θα έχει παρέλθει το εξάμηνο από την προηγούμενη πρόταση μομφής, λέγοντας: "Όλα τα κοινοβουλευτικά μας όπλα είναι στο τραπέζι. Εξαρχής έχουμε επισημάνει ότι είμαστε κατά συμφωνίας Πρεσπών γιατί βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και εφόσον έρθει στη βουλή ο κάθε βουλευτής αναμετράται με τη συνείδηση του".

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ενώ και ο Κ.Κυρανάκης μιλώντας στον «Real FM» και τον Νίκο Χατζηνικολάου επανέλαβε την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να κάνει ό,τι μπορεί το επόμενο διάστημα για να εμποδίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι “θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε στο τραπέζι, ακόμα και την πρόταση μομφής. Αυτό είναι το πατριωτικό μας καθήκον”.

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>