ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ σε Νέα Φιλαδέλφεια και Κορυδαλλό

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Δύο ληστείες σε βάρος πρατηρίων καυσίμων σημειώθηκε τα ξημερώματα με χρονική διαφορά μισής ώρας μεταξύ τους.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε βάρος πρατηρίου καυσίμων επί της Λ. Γαλατσίου 88, στο Γαλάτσι, περίπου ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα, όπου άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν με αιχμηρό αντικείμενο τον υπάλληλο και αφαίρεσαν τις εισπράξεις.

Με τον ακριβώς ίδιο τρόπο, άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων ένα τέταρτο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, επί της οδού Ηρακλείτου 19, στο Χαλάνδρι και αφαίρεσαν τις εισπράξεις.

Οι δράστες μετά και από αυτή τη ληστεία κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

(περισσότερα)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Δυο ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Κορυδαλλό από πολυάριθμες ομάδες κακοποιών σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας

Στις 03:30, πέντε άτομα με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν υπάλληλο πρατηρίου επί της οδού Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό…(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.