ΚΑΒΑΛΑ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ υδροδότηση των Φιλίππων

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με το ποσό των 74.400 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της περιφέρειας ΑΜΘ, το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης που θα εκπονήσει ο Δήμος Καβάλας για την αξιοποίηση των καπναποθηκών της πόλης.

Το σχέδιο προβλέπει την αποτύπωση όλων των κτιρίων, ιδιωτικών και δημόσιων, την κατηγοριοποίησή τους με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την αναζήτηση ενός βιώσιμου μοντέλου διαχείρισής τους. Προβλέπει επίσης την κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου για την αξιοποίηση μιας καπναποθήκης που θα επιλεγεί. Στόχος είναι να γίνει ευκολότερη η εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων και πιθανών επενδυτών ώστε οι καπναποθήκες της Καβάλας να αξιοποιηθούν και να αποτελέσουν πόλους τοπικής ανάπτυξης.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Σύσκεψη μεταξύ της ΔΕΥΑΚ και της εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, για το έργο της υδροδότησης της περιοχής των Φιλίππων Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δήλωσε πως πρόκειται για ένα έργο 10 εκ. ευρώ…(περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.