ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ένωση Στρατιωτικών Σερρών

Kινήσεις αλληλεγγύης πραγματοποίησαν συνδικαλιστικές οργανώσεις, με στόχο να στηρίξουν εργαζομένους και ανέργους.

Στη Θεσσαλονίκη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, πραγματοποίησε για άλλη μία χρονιά, με επιτυχία τη «Βραδιά ανέργων» όπου περισσότερες από 300 οικογένειες δέχθηκαν με ανακούφιση τη μικρή βοήθεια που τους προσφέρθηκε.

Αντίστοιχη διανομή έγινε και στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου επίσης για μία ακόμα χρονιά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, μοίρασε τρόφιμα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, δείχνοντας εμπράκτως την συμπαράσταση του στις δύσκολες μέρες που περνούν, αρκετές οικογένειες εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατους αγώνες στα πλαίσια του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κάλεσε τους συμμετέχοντες σε συγκέντρωση τροφίμων «που θα διατεθούν σε οικογένειες που αδυνατούν, σε αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα και δεν είναι άλλο από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων και εργαζομένων της περιοχής, πραγματοποίησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

Φωτο αρχείου

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών τις ημέρες των εορτών πραγματοποίησε δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

  Μέλη του Σωματείου επισκέφτηκαν την » Κωσταπούλειο Στέγη» δίνοντας χαρά στους υπερήλικες, ενω ενίσχυσε  με βασικά είδη διατροφής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι Μ Σερρών και Νιγρίτης…(περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.