ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Νέες τιμές διοδίων

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Σε ισχύ είναι η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών και στην Αιτωλοακαρνανία   Η «Νέα Οδός Α.Ε.», με ανακοίνωση της παρουσιάζει αναλυτικά τα τέλη ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος:

Υπενθυμίζεται ότι σε καμία περίπτωση ο οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό, να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό, να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. Το Fast Pass, στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κεντρική Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους σταθμούς διοδίων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε από Σκάρφεια έως και Ράχες Φθιώτιδας, καθώς και στους σταθμούς διοδίων του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας – Ε65, από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Σε ισχύ είναι από χθες το  αναπροσαρμοσμένο τιμολόγιο διοδίων στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», βάσει των προβλέψεων της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα

  Πρόκειται για την πρώτη τιμαριθμική αναπροσαρμογή διοδίων της Γέφυρας από το 2011 και σύμφωνα με ανακοίνωση της, βασική προτεραιότητα  της εταιρίας παραμένει η διευκόλυνση των τακτικών χρηστών για αυτό επέλεξε να διατηρηθούν ως έχουν οι τιμές διέλευσης:

  1) Του συνδρομητικού εκπτωτικού προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ E-pass για επιβατηγά Ι/Χ,

  2) της κάρτας «Aller-Retour» (κλιμάκωση μέχρι 5 ώρες)

  3) της απλής διέλευσης για μοτοσικλέτες,

  4) της κάρτας 10 διελεύσεων για μοτοσικλέτες,

  5) του συνδρομητικού προγράμματος για καρκινοπαθείς & νεφροπαθείς «Ειδική Κάρτα Υγείας» και

  6) της εκπτωτικής διέλευσης ΑμεΑ (με την επίδειξη της σχετικής μπλε κάρτας)

  Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας: Τηλ…(περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.