ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ νοσοκομείο

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με μία ογκολόγο εξυπηρετείται το ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας ενώ το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να προσληφθούν δύο επικουρικοί ογκολόγοι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Παναγιώτη Φώτου μέχρι τον Μάρτιο θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία πρόσληψης του μόνιμου ογκολόγου Διευθυντή στο Ογκολογικό του Νοσοκομείου, ενώ αύριο Τρίτη κλήθηκε να υπογράψει νέα σύμβαση η επίκουρος ογκολόγος κ. Ελένη Χαμαλίδου.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Διαφημιστική καταχώρηση
  Διαφημιστική καταχώρηση

  Δημοσιεύτηκαν χτες οι επαναπροσλήψεις 2 ειδικευμένων ιατρών (Χειρουργικής και τμήματος επειγόντων) των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 31/12/2018. Οι νέες θητείες είναι 3ετείς Έτσι με ένα κενό μόλις 7 ημερών δίνεται τέλος σε ένα πρόβλημα που χρόνιζε σε σχέση με τις παρατάσεις που δινόταν σε επικουρικούς ιατρούς των οποίων η μισθοδοσία καθυστερούσε ή δεν εγκρινόταν για το λόγο αυτό από το Ελεγκτικό Συνέδριο
  Το Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε και η πρόσληψη ενός ακόμα επικουρικού Καρδιολόγου, επαναφέροντας έτσι τον αριθμό των ειδικευμένων Καρδιολόγων σε  πέντε (5), και λύνοντας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από τον Σεπτέμβριο, μετά την παραίτηση του τότε υπηρετούντος ειδικευμένου επικουρικού ιατρού   Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός  ακόμη επικουρικού Νευρολόγου με σύμβαση εργασίας  τρία (3) έτη, η οποία είχε ζητηθεί από την Διοίκηση του Νοσοκομείου...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

  share->share_count); ?>