ΚΑΒΑΛΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , Χρήστο Μέτιο η σύμβαση για το έργο υποστήλωσης της γέφυρας του ποταμού Νέστου στο Παρανέστι της Δράμας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια, θα κοστίσει σχεδόν 130.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Η ανάγκη για την πραγματοποίηση των εργασιών διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο στατικής επάρκειας που διενήργησε η περιφέρεια. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, αποφασίστηκε να απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων με βάρος πάνω από 2 τόνους και η κυκλοφορία στη γέφυρα ρυθμίστηκε με ειδική σήμανση και φωτεινή σηματοδότηση. Με την ολοκλήρωση των εργασιών υποστήλωσης, η γέφυρα θα καταστεί και πάλι ασφαλής και η κυκλοφορία των οχημάτων θα αποκατασταθεί.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , Χρήστο Μέτιο η σύμβαση για το έργο υποστήλωσης της γέφυρας του ποταμού Νέστου στο Παρανέστι της Δράμας

  Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια, θα κοστίσει σχεδόν 130.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες Η ανάγκη για την πραγματοποίηση των εργασιών διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο στατικής επάρκειας που διενήργησε η περιφέρεια Για τον λόγο αυτό άλλωστε, αποφασίστηκε να απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων με βάρος πάνω από 2 τόνους και η κυκλοφορία στη γέφυρα ρυθμίστηκε με ειδική σήμανση και φωτεινή σηματοδότηση Με την ολοκλήρωση των εργασιών υποστήλωσης, η γέφυρα θα καταστεί και πάλι ασφαλής και η κυκλοφορία των οχημάτων θα αποκατασταθεί (περισσότερα)

  (περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.