ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΩΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ της ΟΙΕΛΕ για την υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί στα δικαστήρια σύσσωμη την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία είχε απολυθεί από το Κολέγιο Αθηνών το 2015 καθώς είχε μονογράψει το γραπτό του γιου του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Κουρούτος στην τηλεόραση της ΕΡΤ, στις 14 Σεπτεμβρίου η ΟΙΕΛΕ είχε ασκήσει δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά για συκοφαντική δυσφήμηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, είδηση που τότε η Ομοσπονδία δεν θέλησε να γνωστοποιήσει στα ΜΜΕ.

Δύο μήνες αργότερα, ο Αντώνης Σαμαράς προσέφυγε κατά σύσσωμης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, αλλά και κατά του προέδρου της. Η προσφυγή μάλιστα αναμένεται να δικαστεί την Πέμπτη.

Ο κ. Κουρούτος αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία διερωτήθηκε πώς γίνεται σε «ενάμιση μήνα να διοριστεί δικάσιμος στο Μονομελές Πρωτοδικείο, ενώ η δική μας αγωγή δεν έχει προχωρήσει ακόμη».

«Ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να φιμώσει τα στόματα ανθρώπων που αμφισβήτησαν τους ισχυρούς», κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι παράνομη κρίθηκε πριν από λίγες ημέρες από το υπουργείο Παιδείας η σχετική υπουργική απόφαση με την οποία είχε γίνει αποδεκτή η απόλυση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα από το Κολέγιο Αθηνών το 2015, με την υπόθεση με τον γιο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το υπουργείο Παιδείας είχε προχωρήσει στην ανάκληση της απόλυσης της εν λόγω καθηγήτριας (πέθανε τον Νοέμβριο του 2017), η οποία φέρεται να είχε μηδενίσει την κόλλα του γιου του πρώην πρωθυπουργού για αντιγραφή.

(περισσότερα)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Άλλωστε, ως «περίεργο»  είχε χαρακτηρίσει μιλώντας στο altsantiri gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλης Κουρουτός το γεγονός ότι ορίστηκε δικάσιμος για την αγωγή του Αντώνη Σαμαρά στο Μονομελές Περιουσιακών Διαφορών (και μάλιστα με αριθμό πινακίου 1) μέσα σε ενάμιση μήνα, σε αντίθεση με την αγωγή της ΟΙΕΛΕ κατά του πρώην πρωθυπουργού, η οποία προηγούνταν χρονικά σχεδόν μήνες

Με την αγωγή που κατέθεσε ο κ. Σαμαράς κατά κάθε μέλους της ΟΙΕΛΕ αλλά και δημοσιογράφων, με την οποία ζητά 100.000 ευρώ από τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, για την πολύκροτη υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ανακλήθηκε η απόλυση της Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία πέθανε τον Νοέμβριο του 2017.

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.