ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ για την υπόθεση με τον 57χρονο καθηγητή

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Ανακοίνωση για το θέμα του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος οδηγείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, φερόμενος να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις το 2013 σε βάρος μαθητριών του, εξέδωσε η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή το ζήτημα που έχει θορυβήσει τις τελευταίες μέρες την πόλη μας, αναφορικά με εκπαιδευτικό, φερόμενο να έχει προβεί σε ποινικό αδίκημα, καλείται η ένωσή μας να δηλώσει την αποστασιοποίησή της από οιοδήποτε γεγονός.
Τούτο διότι, αφενός μεν ως φερόμενο συμβάν έχει ήδη τεθεί στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία είναι η μόνη αρμόδια να ερευνήσει και εν τέλει να αποδώσει δικαιοσύνη, αφετέρου σχετίζεται άμεσα με την εύθραυστη ανηλικότητα, με τον ευαίσθητο εκπαιδευτικό χώρο και εν τέλει με την ηθική διάσταση και αξιοπρέπεια της ανθρώπινης προσωπικότητας.
Καλούμαστε ως εκπαιδευτικοί και ως πολίτες και καλούμε αντίστοιχα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους εκπροσώπους του τύπου να επιδείξουν την διακριτικότητα που χρήζει στο θέμα αυτό».

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.