ΕΡΤ3 – ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΠΛΑΣΤΑ φάρμακα – A ‘ μετάδοση – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΟΠΛΑ

880 εκατομμύρια όπλα κυκλοφορουν στον κόσμο. Μόνο το 30% αυτών των όπλων ανήκει σε τακτικές και επίσημες αστυνομικές ή στρατιωτικές δυνάμεις!
Σε αυτό το επεισόδιο, θα ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του πλέον εμβληματικού τουφεκιού, του καλασνίκοφ! Πρώτη στάση Izhevsk, Ρωσία 1500 χλμ. Ανατολικά της Μόσχας: η πόλη, απαγορευμένη στους δυτικούς μέχρι το 1991, όπου είναι το εργοστάσιο των καλασνίκοφ. Με μια αποκλειστική συνέντευξη του διευθυντή του εργοστασίου Alexey Krivoruchko, και σπάνιο υλικό από άλλες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Πακιστάν. Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες όπως ο Jenzen-Johns, ο Aymeric Elluin από τη Διεθνή Αμνηστία και ο δημιουργός της I-Trace, James Bevan θα καταθέσουν την εμπειρία τους για να maw εξηγήσουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες της εξαιρετικά επικίνδυνης και κερδοφόρας εμπορίας των όπλων.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΟΠΛΑ

  880 εκατομμύρια όπλα κυκλοφορουν στον κόσμο Μόνο το 30% αυτών των όπλων ανήκει σε τακτικές και επίσημες αστυνομικές ή στρατιωτικές δυνάμεις!
  Σε αυτό το επεισόδιο, θα ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του πλέον εμβληματικού τουφεκιού, του καλασνίκοφ! Πρώτη στάση Izhevsk, Ρωσία 1500 χλμ Ανατολικά της Μόσχας: η πόλη, απαγορευμένη στους δυτικούς μέχρι το 1991, όπου είναι το εργοστάσιο των καλασνίκοφ Με μια αποκλειστική συνέντευξη του διευθυντή του εργοστασίου Alexey Krivoruchko, και σπάνιο υλικό από άλλες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Πακιστάν Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες όπως ο Jenzen-Johns, ο Aymeric Elluin από τη Διεθνή Αμνηστία και ο δημιουργός της I-Trace, James Bevan θα καταθέσουν την εμπειρία τους για να maw εξηγήσουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες της εξαιρετικά επικίνδυνης και κερδοφόρας εμπορίας των όπλων (περισσότερα)

  (περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.