ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Ύποπτος φάκελος, προερχόμενος από την Ινδία, έφτασε με ταχυδρομείο στα γραφεία της διοίκησης των πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, με παραλήπτη τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο φάκελος παρελήφθη από την ΕΜΑΚ σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία και μεταφέρθηκε για να παραδοθεί στην υπηρεσία του Γενικού Χημείου του Κράτους, στα Γιάννινα. Από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έγινε πλήρης έλεγχος στους χώρους του ΤΕΙ για πιθανή διαρροή υλικού, ενώ για προληπτικούς λόγους έξι υπάλληλοι του ΤΕΙ που είχαν έρθει σε επαφή με τον ύποπτο φάκελο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Άρτας για τις απαιτούμενες εξετάσεις.
«Πιθανή σκόπιμη προσθήκη στο χαρτί του φακέλου βιομηχανικών ερεθιστικών ουσιών, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης» εντόπισε στο δείγμα παρόμοιου φακέλου που εστάλη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Εξάλλου την προσοχή όλων των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας συνιστά η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου με αφορμή τους ύποπτους φακέλους που φτάνουν από την Ινδία. Η Πρυτανεία συνιστά σε όλους να μην ανοίγουν τους φακέλους αυτούς και να ενημερώνουν άμεσα το γραφείο του Πρύτανη για την ασφαλή διαχείριση αυτών.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί με την αποστολή ύποπτου φακέλου σε ιδιωτικό κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη Πρόκειται για το Mediterranean κολλέγιο,όπου έφτασε ο φάκελος,  το οποίο βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 2. Σύμφωνα με την αστυνομία , ο αποστολέας είναι  από την Ινδία  και είναι ίδια περίπτωση με τους φακέλους που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα   Στο σημείο έχουν σπεύσει 4 οχήματα με 8 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, πρώτα η πυροσβεστική υπηρεσία διενεργεί έρευνα προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και μετά έρχεται η σειρά της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Το κτίριο έχει εκκενωθεί…(περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.