ΜΕΣΣΙΝΙΑ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ καλύτερη ποιότητα (video)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Το ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερη διατροφική αξία. Στη Μεσσηνία οι παραγωγοί, προσπαθούν μέσα από εκδηλώσεις,  με εξειδικευμένους ανθρώπους, που ασχολούνται με την ποιότητα  του ελαιολάδου, να βελτιώσουν την παραγωγή τους, καθώς μόνο έτσι,  όπως επισημαίνουν, μπορούν να ανταγωνιστούν τις άλλες  χώρες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΑΣ

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.