ΣΕΡΡΕΣ: ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ -SOS στα σημεία με παγετό

Συνεχίζεται ο αποχιονισμός σε όλη την Π.Ε Σερρών με την κυκλοφορία να διεξάγεται με μεγαλύτερη ευκολία στους κεντρικούς οδικούς άξονες και στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο όπου έχει γίνει άρση της απαγόρευσης χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σερρών Γιώργος Καραγιαννίδης είπε πως αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προέκυψαν, από νωρίς το πρωί έχουν σταλεί εκχιονιστικά μηχανήματα στο Δήμο Ν.Ζίχνης, στην περιαστική οδό στο ύψος των Καλών Δένδρων, στην περιοχή της Νιγρίτας και στην Λευκοθέα ενώ έχουν σταλεί γκρέιντερ στις περιοχές Λαϊλιά, Λαγκάδι και Βροντούς.

Ο κ. Καραγιαννίδης είπε ακόμη πως απαιτείται και σήμερα μεγάλη προσοχή στους δρόμους, διότι υπάρχουν σημεία με παγετό. Παράλληλα ζήτησε από τους πολίτες να επικοινωνούν με το 100 όταν εντοπίζουν προβλήματα, διότι στη συνέχεια η Αστυνομική Διεύθυνση ενημερώνει την Υποδιεύθυνση Τεχνικών έργων, αξιολογείται το μέγεθος του προβλήματος και πηγαίνουν μηχανήματα για την εξομάλυνση της κατάστασης.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.