ΗΛΙΔΑ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Καρναβαλιού

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Θανάση Παπαθανασίου ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι Λουτρακίου.

Το φετινό Καρναβάλι θα ξεκινήσει 2 Μαρτίου και θα κρατήσει τον Δήμο σε Καρναβαλικούς ρυθμούς για 10 ολόκληρες ημέρες έως στις 11 Μαρτίου, ημέρα τελετής λήξης.

Η μαθητική παρέλαση στις 2 Μαρτίου, οι παιδικές παρελάσεις, τα άρματα, οι μεταμφιέσεις με καινούριες στολές με τις οποίες ο Δήμος θα εμπλουτίσει το βεστιάριο του, θα πλαισιώσουν τις καρναβαλικές δράσεις δίνοντας μια ξεχωριστή διάθεση στη φετινή διοργάνωση .

Σημείο αναφοράς των καρναβαλικών δράσεων ορίστηκε το ΚΕΠ που θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-20:00 για τον συγκεκριμένο σκοπό, προκειμένου να δρομολογηθεί και να οργανωθεί η μεγάλη αυτή γιορτή με την συμμετοχή , την παρουσία, τις συμβουλές και τις προτάσεις όλων των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων καθώς και τον Σχολικών Μονάδων του Δήμου .

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα της πόλης του Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο « Ξένιος Ζεύς», τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων, με σκοπό να δώσουν στο Καρναβάλι του Δήμου το χρώμα της γιορτής του κεφιού και της διασκέδασης.

΄΄Η διασκέδαση, η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου θα ντύσει με τα ζωηρότερα χρώματα το φετινό Καρναβάλι.΄΄ τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Φωτο : Αρχείο ΕΡΤ

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Θανάση Παπαθανασίου ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι Λουτρακίου

  Το φετινό Καρναβάλι θα ξεκινήσει 2 Μαρτίου και θα κρατήσει τον Δήμο σε Καρναβαλικούς ρυθμούς για 10 ολόκληρες ημέρες έως στις 11 Μαρτίου, ημέρα τελετής λήξης

  Η μαθητική παρέλαση στις 2 Μαρτίου, οι παιδικές παρελάσεις, τα άρματα, οι μεταμφιέσεις με καινούριες στολές με τις οποίες ο Δήμος θα εμπλουτίσει το βεστιάριο του, θα πλαισιώσουν τις καρναβαλικές δράσεις δίνοντας μια ξεχωριστή διάθεση στη φετινή διοργάνωση

  Σημείο αναφοράς των καρναβαλικών δράσεων ορίστηκε το ΚΕΠ που θα λειτουργεί καθημερινά 18:00-20:00 για τον συγκεκριμένο σκοπό, προκειμένου να δρομολογηθεί και να οργανωθεί η μεγάλη αυτή γιορτή με την συμμετοχή , την παρουσία, τις συμβουλές και τις προτάσεις όλων των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων καθώς και τον Σχολικών Μονάδων του Δήμου

  Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα της πόλης του Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο « Ξένιος Ζεύς», τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων, με σκοπό να δώσουν στο Καρναβάλι του Δήμου το χρώμα της γιορτής του κεφιού και της διασκέδασης

  ΄΄Η διασκέδαση, η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου θα ντύσει με τα ζωηρότερα χρώματα το φετινό Καρναβάλι ΄΄ τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής (περισσότερα)

  (περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.