ΚΟΖΑΝΗ: ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΛΟΓΩ βλάβης στην 4η και 5η Μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία Ετικέτες: ,
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Λόγω βλάβης από χθες Παρασκευή στην 4η και 5η Μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου που τροφοδοτούν την τηλεθέρμανση της Κοζάνης και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η 3η Μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ και το λεβητοστάσιο  αιχμής της επιχείρησης που λειτουργούν κανονικά δεν επαρκούν όμως να καλύψουν πλήρως την ζήτηση θερμικής ενέργειας των καταναλωτών.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου η αποκατάσταση της βλάβης στην 5η μονάδα του ΑΤμοηλεκτρικού Σταθμού θα γίνει σήμερα Σάββατο τις βραδινές ώρες οπότε και με την κανονική λειτουργία δυο μονάδων της ΔΕΗ και του Λεβητοστάσιου Αιχμής της ΔΕΥΑΚ θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας της Τ/Θ στο σύνολο των καταναλωτών αύριο Κυριακή 13 Ιαναουαρίου.

Η θερμοκρασία στην πόλη της Κοζάνης κυμαίνεται απο τις πρώτες πρωινές ώρες στους -4 Βαθμούς Κελσίου και αναμένεται ειδικά τις βραδινές ώρες σήμερα να πέσει μέχρι και τους -7 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασίες που καθιστούν επιτακτική την αναγκη σε θέρμανση.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>