ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ εκφοβισμού βουλευτών από στελέχη της ΝΔ: Επώνυμοι ακροδεξιοί της ΝΔ…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

Επιβεβαιώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος με δήλωσή του από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, τις καταγγελίες για μεθοδευμένη εκστρατεία εκφοβισμού και εκβιασμών κατά βουλευτών από στελέχη της ΝΔ για να μην υπερψηφίσουν στην Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία μάλιστα έφεραν στο φως και τα απειλητικά μηνυματα με τα προσωπικά στοιχεία συγκεκριμένων βουλευτών των ΑνΕλλ, της υφ/γου ΠΡΟ.ΠΟ και επικεφαλής του Ν.Ε.Ο Κατερίνας Παπακώστα, αλλα και βουλευτών της ΕΚ, του Ποταμιού αλλά και ανεξάρτητων βουλευτων που τάσσονται θετικά ως προς την Συμφωνία, η εκστρατεία εκφοβισμού ξεκίνησε αμέσως χθες το βράδυ αργά, όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή των Σκοπίων, που επικύρωσε τις αλλαγες στο Συνταγμα της χώρας ως προς το όνομά της και τα συμβολά. Αμέσως διακινηθηκαν από οργανωμενα στελέχη της ΝΔ sms προς πολίτες με τα στοιχεια βουλευτών, ζητώντας να τους παρενοχλούν και να τους εκφοβίζουν να μην τολμησουν να ψηφισουν την Συμφωνία στην ελληνικη Βουλή γιατι θα θεωρηθούν “προδότες” και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιοι…

Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ επί Κωστα Καραμανλή, Ευ Αντώναρος, βάζει ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση, καθώς όπως αναφερει διαθετει στοιχεία που καταδεικνύουν πως πίσω από τα στελέχη της ΝΔ που διακινούν αυτές τις απειλές βρίσκονται “επώνυμοι από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος”!

Δείτε την ανάρτηση:

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

“Η ελευθερία της γνώμης δεν επιτρέπεται σε μια ευνομούμενη δημοκρατία ούτε να απειλείται ούτε να εκβιάζεται. Όποιος επιδιώκει να επιβάλει τις απόψεις του σε οποιονδήποτε πολίτη είτε με απειλές είτε με εκφοβισμό βρίσκεται ασφαλώς έξω από τα πλαίσια λειτουργίας της συνταγματικής τάξης και, κατα την απόψη μου, παραβαίνει τις διαταξεις του ποινικού νόμου.

Είναι θλιβερό ότι καποιοι ακραίοι, βλέποντας ότι χάνουν την πολιτική μάχη στην οποία επένδυσαν, ενθαρρύνουν οπαδούς τους να στέλνουν απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές και άλλα δημόσια πρόσωπα. Δεν ομιλώ θεωρητικά. Εχουν περιελθει στα χερια μου τέτοια μηνυματα τα οποία θα κρίνω εγώ αν και πότε θα δημοσιοποιήσω. Και προειδοποιώ τους επώνυμους εκβιαστές ότι φέρουν ακεραια την ευθύνη γι ό,τι ενδεχομένως συμβει στους παραλήπτες των απειλών τους. Οπως ακέραια ευθύνη ως ηθικοί αυτουργοί φέρουν κι οι ακροδεξιοί καθοδηγητες τους στο πολιτικό πσρασκήνιο που πρώτοι αυτοί εισήγαγαν στη χώρα τη μέθοδο του δικαστικού κσι νομικού εκβιασμού πολιτικών αντιπάλων τους και ακέραιων δικαστικών όταν βρέθηκαν με τη πλάτη κολλημένη στον τοίχο.

Εγώ και πολλοί άλλοι θα είμαστε συνεχψς παρόντες και δεν θα τους επιτρεψουμε να φέρουν στα ακροδεξιά μέτρα τους τη δημοκρατία που χτίσαμε στη μεταπολίτευση.”

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>