ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ πόλη δια χειρός Νίκου Ζάρρα

«Έρωτας πάνω από την πόλη» είναι ο τίτλος της έκθεσης του Νίκου Ζάρρα που εγκαινιάστηκε χθες στο καφέ Νέον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ίωνος Δραγούμη 34, τηλ. 2310 229767).

Ο «Έρωτας πάνω από την πόλη» είναι μία εντελώς φρέσκια δουλειά, μία ενότητα έργων που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο ίδιος δουλεύοντας τους τελευταίους μήνες χωρίς ωράριο και πρόγραμμα στο εργαστήρι του στις Συκιές.  Ο Νίκος Ζάρρας είναι ένας ανήσυχος καλλιτέχνης, αυτοδίδακτος από επιλογή απόλυτα σύμφωνη με τη γενικότερη στάση ζωής του, όπως πολύ καλά ξέρουν όσοι τον γνωρίζουν. Όσοι δεν είχαν ακόμη τη χαρά, θα καταλάβουν το γιατί ακόμη και μετά από μία σύντομη συζήτηση μαζί του.

Συνήθως όμως μιλούν γι’ αυτόν τα έργα του που τραβούν το βλέμμα και συγκινούν ακόμη και όσους δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη ζωγραφική. Τα χρώματα που χρησιμοποιεί και οι μορφές που φιλοτεχνεί είναι το σήμα κατατεθέν της δουλειάς του που κάθε φορά ξαφνιάζει αν και ο ίδιος ο ζωγράφος φροντίζει για τη συνέχεια του έργου του.

Η έκθεση στο Νέον θα διαρκέσει ένα μήνα και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.