ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ όσους θέλουν να φύγουν – Θα ζητήσω άμεσα ψήφο εμπιστοσύνης (vid)

Επί 4 χρόνια είχα μια έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες.  Τα 4 αυτά χρόνια, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, συνεργαστήκαμε, βγάλαμε τη χώρα από τη δύσκολη περιπέτεια, αποκαταστήσαμε την κανονικότητα, στηρίξαμε τους πιο αδύναμους και ανοιξουμε τοδρόμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Θα ήθελα για όσα πετύχαμε να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πάνο Καμμένο για όσα πετύχαμε.
Ζητησα από τον Πάνο Καμμένο καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες, ευχαριστώ λοιπον όχι μονο για όσα πετύχαμε αλλα και γιατι ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα.

Σημερα μου δήλωσε ότι παραιτείται από ΥΠΕΘΑ καθώς και ότι θα ζητήσει να κάνουν το ίδιο και τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ. Έκανα δεκτή την παραίτηση του ΥΠΕΘΑ όπως θα κάνω δεκτή και όποια άλλη παραίτηση.

Εχω καταστήσει σαφες όλο το διάστημα ότι μετά την έξοδο από τη μνημονιακή περιπετεια στόχος είναι να αποκατασταθεί η θέση της χώρας, να εξασφαλίσουμε ότι η χώρα μέσα από συμμαχίες και σταθερή πορεία αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας, για μένα αυτό είναι εθνικός στόχος.

Εχω διαμηνύσει ότι μπροστά σε αυτό το εθνικό στόχο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω, να δειλιάσω ή να λογαριάσω ρίσκο και πολιτικό κόστος.

Ο νέος Υπουργός Άμυνας είναι ο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης, είναι μήνυμα ότι δεν θα διακινδυνεύσω ούτε ένα λεπτό στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής άμυνας την πορεία που έχουμε χαράξει.

Το Σύνταγμα μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω ασαφές και αμφίσημο αν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών της πλειοψηφίαας που στηρίζει την προσπάθειά μου.
Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικές προκλήσεις, τη στήριξη της κοινωνίας, τη στήριξη του κατώτατου μισθού, την προστασία της πρώτης κατοικίας, την διευκόλυνση όσων έχουν μεγάλες οφειλές και βάρη, κρισιμα νομοθετήματα για τη στήριξη της κοινωνίας, έχουμε τη μεγάλη πρωτοβουλία για τον εξορθολογισμό των σχέσεων εκκλησίας και κράτους, η κοινωνία επίσης δεν μπορεί να συνεχίσει με τον άθλιο νομο περί ευθυνης υπουργών

Ποτέ δεν πορεύτηκα εκ του ασφαλούς, δεν δειλιάζω μπροστά σε αυτό που θεωρώ εθνικά ωφέλιμο, έχω ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής ότι θα πάμε άμεσα στη διαδικασία για ανανέωση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή μου ώστε να προχωρήσουμε σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα και την κοινωνία επιλογές και προκειμένου η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία. Ο καθένας και η καθεμιά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αναλαμβάνει την ευθύνη του. Θα ζητήσω την εμπιστοσύνης για να προχωρήσουμε μπροστά. Ο καθείς μπροστά του στις ιστορικές του ευθύνες.

(περισσότερα: https://thefaq.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.