ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ… Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση παρά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ και θέτει…

Ο Σταύρος Θεορωδάρκης που 4 χρόνια τώρα θεωρούσε εμπόδιο για τη σύγκλιση προοδευτικού μετώπου την παρουσία των, “ακροδεξιών” κατά αυτόν, ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τώρα και παρά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από αυτήν δηλώνει ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ζητάει εκλογές.

Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης έσπευσε με tweet να το ανακοινώσει, φράζοντας ουσιαστικά το δρόμο και σε όποιον βουλευτή του Ποταμιού θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση καθώς του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 13 Ιανουαρίου 2019

Με την εσπευσμένη αυτή κίνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, γνωρίζοντας ότι πρέπει από το Σύνταγμα να προηγηθεί η ψήφος εμπιοστύνης στην κυβέρνηση από την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, ουσιαστικά παίρνει πίσω και τη δέσμευσή του να περάσει η Συμφωνία αυτή.

(περισσότερα: https://thefaq.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.