ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ πεσόντες των Ιμίων με ρίψη στεφάνου

Στο https://dominonews.gr διαβάσαμε:

Μπορεί από το πρωϊ το πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου να ήταν εξαιρετικά βαρύ, φορτισμένο και δύσκολο τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του, έπειτα από την παραίτησή του από την θέση του ΥΕΘΑ και την διάλυση της συγκυβέρνησης, εντούτοις προχώρησε σε μια «τελική πράξη» όπως την χαρακτήρισε μεγάλου συμβολισμού και σημασίας.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος πέταξε μέχρι τα Ίμια για να αποδώσει φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες κατά την Κρίση των Ιμίων, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter:

«Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε την ανάρτηση:

Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια. pic.twitter.com/YzBW3Ssn2C

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 13, 2019

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.