ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ο αναβατήρας «Στύγα» στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα θα είναι εκτός λειτουργίας ως τον Μάρτιο εξαιτίας μιας χιονοστιβάδας – γίγας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του χιονοδρομικού μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, ο όγκος της χιονοστιβάδας είχε πλάτος πάνω από 500 μέτρα και μήκος περίπου 450 μέτρων.

Η ποσότητα χιονιού που χάθηκε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους.

Όπως διευκρινίζει, η χιονοστιβάδα, που δημιουργήθηκε από σφοδρή χιονόπτωση, προκάλεσε ζημιά στον 5ο πυλώνα και στο συρματόσκοινο του lift.

«Μετά από έλεγχο της Doppelmayr που ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ. Κυριακή, 13.1.2019), δεν δύναται να επισκευασθεί ο αναβατήρας ‘Στύγα, ώστε να λειτουργήσει τους επόμενους 2 μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

«Η έκταση της χιονοστιβάδας που προέκυψε έχει πλάτος πάνω από 500μ. και ύψος περίπου 450μ.

Η ποσότητα χιονιού που έφυγε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους χιονιού.

Δυστυχώς μετά από έλεγχο της Doppelmayr που ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ. 13.1.2019), δεν δύναται να επισκευασθεί ο αναβατήρας Στύγα, ώστε να λειτουργήσει τους επόμενους 2 μήνες. Έχει υποστεί ζημιά ένας πυλώνας (Νο 5) και το συρματόσχοινο του αναβατήρα.

Η ασφάλεια όλων προέχει και με αυτή ως γνώμονα πορευόμαστε. Το κέντρο θα λειτουργήσει τις υπόλοιπες υποδομές του εντός των επόμενων ημερών. Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση».

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Ο αναβατήρας «Στύγα» στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα θα είναι εκτός λειτουργίας ως τον Μάρτιο εξαιτίας μιας χιονοστιβάδας – γίγας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του χιονοδρομικού μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, ο όγκος της χιονοστιβάδας είχε πλάτος πάνω από 500 μέτρα και μήκος περίπου 450 μέτρων

Η ποσότητα χιονιού που χάθηκε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους

Όπως διευκρινίζει, η χιονοστιβάδα, που δημιουργήθηκε από σφοδρή χιονόπτωση, προκάλεσε ζημιά στον 5ο πυλώνα και στο συρματόσκοινο του lift

«Μετά από έλεγχο της Doppelmayr που ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ. Κυριακή, 13.1.2019), δεν δύναται να επισκευασθεί ο αναβατήρας ‘Στύγα, ώστε να λειτουργήσει τους επόμενους 2 μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση

Αναλυτικά ανακοίνωση:

«Η έκταση της χιονοστιβάδας που προέκυψε έχει πλάτος πάνω από 500μ και ύψος περίπου 450μ

Η ποσότητα χιονιού που έφυγε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους χιονιού

Δυστυχώς μετά από έλεγχο της Doppelmayr που ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ. 13.1.2019), δεν δύναται να επισκευασθεί ο αναβατήρας Στύγα, ώστε να λειτουργήσει τους επόμενους 2 μήνες Έχει υποστεί ζημιά ένας πυλώνας (Νο 5) και το συρματόσχοινο του αναβατήρα

Η ασφάλεια όλων προέχει και με αυτή ως γνώμονα πορευόμαστε Το κέντρο θα λειτουργήσει τις υπόλοιπες υποδομές του εντός των επόμενων ημερών Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση»

(περισσότερα: https://www altsantiri gr)

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.