ΚΡΗΤΗ: ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ την Γαλάζια Οικονομία

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Αύριο το πρωί θα γίνει η έναρξη της Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Έργου για την επίδραση της Κλιματικής Αλλαγής στην Γαλάζια Οικονομία, στο Ηράκλειο.

Από τις  09.00-11.00 το πρωί της Τρίτης,  κατά την έναρξη της Συνέλευσης των εταίρων του έργου SOCLIMPACT, θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της Περιφέρειας Κρήτης και οι διαπεριφερειακές της συνεργασίες για θέματα που αφορούν στην παράκτια ζώνη και στη θάλασσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

H ενότητα αυτή (στην αγγλική γλώσσα) είναι ανοικτή στο κοινό, για όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει.

Η τετραήμερα Συνέλευση συμπεριλαμβάνει την πραγματοποίηση την Παρασκευή ημερίδας  για τα έργα και δράσεις στην Κρήτη, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Ημερίδα έχει ως στόχο:

α) την παρουσίαση Ευρωπαϊκών Έργων για τους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης,

β) τη συζήτηση επί των αποτελεσμάτων, προκλήσεων και προοπτικών σε σχέση και με τις Ευρωπαϊκές και Περιφερειακές Στρατηγικές

γ) την εκτίμηση του οφέλους-σημασίας για τον παράκτιο-θαλάσσιο χώρο της Κρήτης, στο πλαίσιο διακρατικών/διαπεριφερειακών συνεργασιών, αλλά και των συνεργειών της Περιφέρειας Κρήτης με τα Ερευνητικά/Ακαδημαϊκά ιδρύματα.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.