ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ Αλλαγή στο Ηράκλειο

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Η τακτική συνέλευση του Ευρωπαϊκού Έργου για την επίδραση της Κλιματικής Αλλαγής στην Γαλάζια Οικονομία, οργανώνεται σήμερα από την Περιφέρεια Κρήτης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.
Η Ημερίδα έχει ως στόχο:
α) την παρουσίαση Ευρωπαϊκών Έργων για τους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης,
β) τη συζήτηση επί των αποτελεσμάτων, προκλήσεων και προοπτικών σε σχέση και με τις Ευρωπαϊκές και Περιφερειακές Στρατηγικές
γ) την εκτίμηση του οφέλους-σημασίας για τον παράκτιο-θαλάσσιο χώρο της Κρήτης, στο πλαίσιο διακρατικών/διαπεριφερειακών συνεργασιών, αλλά και των συνεργειών της Περιφέρειας Κρήτης με τα Ερευνητικά/Ακαδημαϊκά ιδρύματα.
Κατά την έναρξη της Συνέλευσης των εταίρων του έργου SOCLIMPACT, θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της Περιφέρειας Κρήτης και οι διαπεριφερειακές της συνεργασίες για θέματα που αφορούν στην παράκτια ζώνη και στη θάλασσα.
Με αφορμή την συνέλευση η Περιφέρεια διοργανώνει μία ακόμη ημερίδα για την Γαλάζια Οικονομία, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, στο Ηράκλειο.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.