ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ λέβητα μονοκατοικίας

Ολοσχερώς καταστράφηκε ιδιωτικής χρήσεως επιβατικό αυτοκίνητο στα Τρίκαλα, από φωτιά που ξέσπασε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αθαμάνων, όπου σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο πυλωτής πολυκατοικίας, άρπαξε φωτιά για άγνωστη αιτία. Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων ειδοποιήθηκε για το συμβάν στη 1.50 π.μ., ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με πλήρωμα επτά ατόμων. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέσβησαν την φωτιά, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη ολική καταστροφή, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε εφαπτόμενη, με το όχημα, αποθήκη που ανήκει επίσης στον ιδιοκτήτη του τροχοφόρου.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Ολοσχερώς καταστράφηκε ιδιωτικής χρήσεως επιβατικό αυτοκίνητο στα Τρίκαλα, από φωτιά που ξέσπασε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής

  Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αθαμάνων, όπου σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο πυλωτής πολυκατοικίας, άρπαξε φωτιά για άγνωστη αιτία Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων ειδοποιήθηκε για το συμβάν στη 1.50 π μ , ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με πλήρωμα επτά ατόμων Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέσβησαν την φωτιά, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη ολική καταστροφή, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε εφαπτόμενη, με το όχημα, αποθήκη που ανήκει επίσης στον ιδιοκτήτη του τροχοφόρου (περισσότερα: http://www ert gr)

  (περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.