ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ απαγωγή Λεμπιδάκη – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του παππού

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των μαρτύρων του κατηγορητηρίου, ενώ – κατά πάσα πιθανότητα – την ερχόμενη Πέμπτη η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, που ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, είναι συνολικά 12 άτομα. Από τους 12 κατηγορούμενους, οι 8 παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, οπότε και ενώπιον της Έδρας εμφανίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας του κατηγορητηρίου. Ο επιχειρηματίας ήταν ψύχραιμος και σταθερός στα λεγόμενά του, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με την οξυδέρκεια, την ευγένειά του, αλλά και το… χιούμορ του.

(περισσότερα)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Στο https://www altsantiri gr διαβάσαμε:

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των μαρτύρων του κατηγορητηρίου, ενώ – κατά πάσα πιθανότητα – την ερχόμενη Πέμπτη η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί με τις απολογίες των κατηγορουμένων

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, που ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, είναι συνολικά 12 άτομα Από τους 12 κατηγορούμενους, οι 8 παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, οπότε και ενώπιον της Έδρας εμφανίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας του κατηγορητηρίου Ο επιχειρηματίας ήταν ψύχραιμος και σταθερός στα λεγόμενά του, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με την οξυδέρκεια, την ευγένειά του, αλλά και το… χιούμορ του…(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.