ΚΛΕΙΔΙ Η ΨΗΦΟΣ ΔΑΝΕΛΛΗ την Τετάρτη (video)

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τελική απόφαση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος εχθές παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής για την κεντροαριστερά και αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών πιστώνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ  την επίτευξη της και ότι δεν δείλιασε μπροστά στο κόστος Εξήρε μάλιστα το ρόλο των πρωθυπουργών των δυο χωρών . Ο κ Δανέλλης σε δηλώσεις του είπε ότι όλα θα ειπωθούν στη Βουλή και τόνισε ότι σε κρίσιμες στιγμές οι βουλευτές πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης κατά συνείδηση . Ο κ Δανέλλης έχει δηλώσει ότι προκειμένου να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών είναι διατεθειμένος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στο ΠΟΤΑΜΙ γίνονται συζητήσεις με τον βουλευτή για την τελική του απόφαση και ο αντιπρόεδρος του και βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς εξέφρασε την άποψη ότι θα βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση και εξέφρασε αμφιβολίες αν τελικά ο κ.Δανέλλης θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.