ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΑΕ για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Συντάκτης:
 

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου και πλέον «ανοίγουν» τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας συνεχίζεται η προανάκριση, ενώ την Τρίτη (15/1) η ΕΠΟ εξέδωσε ψήφισμα για την υπόθεση, τονίζοντας: «Η επίθεση στον Τζήλο στοχεύει στην επιβολή νόμου ζούγκλας στο άθλημα».

«Μιλάνε», λοιπόν, τα τηλέφωνα για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου όπου το στάδιο της προανάκρισης βαδίζει προς την ολοκλήρωση του. Εκτός από τον αντιπρόεδρο ΠΑΕ, τον εξωδιοικητικό παράγοντα και τους δύο από τους τρεις δράστες, οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.gr, ερευνούν και τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Έχει δοθεί, μάλιστα, ήδη εντολή να γίνει άρση απορρήτου στα τηλέφωνα (κινητά και σταθερά) του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ΠΑΕ για να διαπιστωθεί αν και πότε συνομίλησε είτε με τον αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Super League είτε με τον εξωδιοικητικό παράγοντα, οι οποίοι φέρονται να έχουν στενή σχέση με τον Δ.Μ. που ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τους τρεις δράστες και νοίκιασε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδεψαν στη Λάρισα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η προανάκριση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια θα σχηματιστεί δικογραφία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ. Τζαμαλή ώστε να αναλάβει την υπόθεση τακτικός ανακριτής.

Να θυμίσουμε ότι έχει υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα για τις απειλές που είχαν εκτοξευτεί εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου στην εκπομπή «Άντε γεια» ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη (1-1) για την Super League.

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>