Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΑΕΦ- ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ απαρνείται καθετί Μακεδονικό καταγγέλλει το εθνικιστικό VMRO

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Νέα «πυρά» κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και κατά της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ εξαπολύει η εθνικιστική αντιπολίτευση της χώρας, με «φόντο» τη ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία που εστάλη στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα, αναφερόμενο στο περιεχόμενο της ρηματικής διακοίνωσης που επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ το VMRO-DPMNE αναφέρει ότι «η ρηματική διακοίνωση Ζάεφ απαρνείται κάθε τι ‘’Μακεδονικό’’» .

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η επιστολή του Νίκολα Ντιμιτρόφ προς το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο αλλάζει το συνταγματικό όνομα, αλλά αλλάζει και την "μακεδονική"ταυτότητα, διαγράφει την γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό. Με άλλα λόγια, ο Ζάεφ και ο Ντιμιτρόφ απαρνήθηκαν κάθε τι"μακεδονικό".

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο νόμος για τις γλώσσες, η αλλαγή του συνταγματικού ονόματος δεν αποτελούσαν μέρος του προγράμματος του SDSM (σ.σ Σοσιαλδημοκρατική Ένωση Μακεδονίας), αλλά ήταν μέρος των παραχωρήσεων του Ζάεφ. Το "μακεδονικό"κράτος είναι όμηρος των υποθηκών του Ζάεφ, υποθήκες και παραχωρήσεις που δόθηκαν με μοναδικό σκοπό την έλευση στην εξουσία, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των"Μακεδόνων"πολιτών δεν του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους.

»Μαυρίλα αιωρείται πάνω από την"Μακεδονία"από την μέρα που ο αμνηστευθείς Ζάεφ κάθισε στον πρωθυπουργικό θώκο. Οι πολίτες γίνονται πιο φτωχοί, η οικονομία βρίσκεται σε κατάρρευση, οι φόροι προς το κράτος αυξάνονται, δεν υπάρχουν νέα έργα, η υγεία και η εκπαίδευση βυθίζονται. Η"Μακεδονία"είναι ταπεινωμένη και γονατισμένη, ξεπουλιούνται τα κρατικά και εθνικά συμφέροντα. Τα χρήματα των πολιτών καταλήγουν στις τσέπες ανώτατων κρατικών και κομματικών αξιωματούχων, επινοούνται κρατικά αξιώματα, διασπαθίζονται χρήματα του προϋπολογισμού μέσω εγκληματικών συμβάσεων και επιχορηγήσεων. Το φάρμακο για την μαυρίλα του Ζάεφ είναι ο"Μακεδόνας" πολίτης, που στις επόμενες εκλογές θα στείλει τον Ζάεφ σε πολιτική σύνταξη…»

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>