ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ η μεταφορά κρητικών προϊόντων

Την αισιοδοξία του ότι η Κρήτη θα ενταχθεί σύντομα στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τέθηκε το θέμα, το οποίο αποτελεί αίτημα όλων των τοπικών φορέων του νησιού.

Στις δύο συναντήσεις, συζητήθηκαν ακόμη, θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, οι αλλαγές που φέρνει ο»Κλεισθένης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ζητήματα ανάπτυξης.
Σε δηλώσεις του ο κ Κουρουμπλής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, τονίζοντας, ότι, η Κρήτη είναι ένα νησί που πάντα αγαπά, και χαίρεται να βοηθά.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Την αισιοδοξία του ότι η Κρήτη θα ενταχθεί σύντομα στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τέθηκε το θέμα, το οποίο αποτελεί αίτημα όλων των τοπικών φορέων του νησιού

  Στις δύο συναντήσεις, συζητήθηκαν ακόμη, θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, οι αλλαγές που φέρνει ο»Κλεισθένης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ζητήματα ανάπτυξης
  Σε δηλώσεις του ο κ Κουρουμπλής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, τονίζοντας, ότι, η Κρήτη είναι ένα νησί που πάντα αγαπά, και χαίρεται να βοηθά (περισσότερα: http://www ert gr)

  (περισσότερα)

  Πείτε τη γνώμη σας!

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.