ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΝΕΚΡΟΣ 35ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ – Καταπλακώθηκε από βράχο

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 43χρονος εργάτης σε παιδική κατασκήνωση Νέα Κερδύλια , όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο κατά τη διάρκεια εργασιών. Συγκεκριμένα, σήμερα γύρω στις 10.55  το πρωί  ο άτυχος 43χρονος εκτελούσε εργασίες σε παιδική κατασκήνωση στην περιοχή όταν κατέρρευσε στέγαστρο με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας βρίσκονταν επάνω στο στέγαστρο όταν αυτό κατέρρευσε και καταπλακώθηκε από τα υλικά του στεγάστρου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία συνέδραμε στην ανεύρεση και ανάσυρση του άτυχου 43χρονου με τρία οχήματα ( 2 από το Π.Κ. Ροδολίβους με 6 άνδρες και 1 από Π.Υ.Σερρών με 3 άνδρες). Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  Διαφημιστική καταχώρηση
  Διαφημιστική καταχώρηση

  Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 43χρονος εργάτης σε παιδική κατασκήνωση Νέα Κερδύλια , όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο κατά τη διάρκεια εργασιών Συγκεκριμένα, σήμερα γύρω στις 10.55  το πρωί  ο άτυχος 43χρονος εκτελούσε εργασίες σε παιδική κατασκήνωση στην περιοχή όταν κατέρρευσε στέγαστρο με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας βρίσκονταν επάνω στο στέγαστρο όταν αυτό κατέρρευσε και καταπλακώθηκε από τα υλικά του στεγάστρου

  Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία συνέδραμε στην ανεύρεση και ανάσυρση του άτυχου 43χρονου με τρία οχήματα ( 2 από το Π Κ Ροδολίβους με 6 άνδρες και 1 από Π Υ Σερρών με 3 άνδρες) Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του (περισσότερα)

  ...(περισσότερα)

  share->share_count); ?>