ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Πολάκη – Είναι ο καθρέφτης του Τσίπρα

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσής της, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, για τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας απέναντι σε δημοσιογράφους, κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα για την ανοχή του σε αυτές τις συμπεριφορές.

Το γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζει πως «σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες που χάθηκαν» και προσθέτει: «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν. Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι’ αυτό και ανέχεται τη συμπεριφορά του που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία».

...(περισσότερα)

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Στο https://www altsantiri gr διαβάσαμε:

Η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσής της, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, για τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας απέναντι σε δημοσιογράφους, κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα για την ανοχή του σε αυτές τις συμπεριφορές

Το γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζει πως «σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες που χάθηκαν» και προσθέτει: «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν Γι’ αυτό και ανέχεται τη συμπεριφορά του που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία»...(περισσότερα)

share->share_count); ?>