ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ δίνει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Στάθης Καραταράκης

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε τις τελευταίες ημέρες ο  43χρονος κωφάλαλος πλανόδιος πωλητής, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Τον άτυχο άντρα, είχε εγκαταλείψει στο σημείο ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Ελβετός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές στο σπίτι του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά και ότι δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε άνθρωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες, έχουν καταθέσει ότι ο 56χρονος οδηγούσε πολύ επικίνδυνα.

Στο μεταξύ, νέα κινητοποίηση με επίκεντρο τα αυξανόμενα περιστατικά εγκατάλειψης θυμάτων τροχαίων και την εξαιρετικά επιεική νομοθεσία για τους δράστες, διοργανώνουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι  στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, τα μέλη του Συλλόγου «SOS Τροχαια εγκλήματα».

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  Διαφημιστική καταχώρηση
  Διαφημιστική καταχώρηση

  Έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε τις τελευταίες ημέρες ο  43χρονος κωφάλαλος πλανόδιος πωλητής, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας Ηρακλείου

  Τον άτυχο άντρα, είχε εγκαταλείψει στο σημείο ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Ελβετός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές στο σπίτι του

  Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά και ότι δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε άνθρωπο Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες, έχουν καταθέσει ότι ο 56χρονος οδηγούσε πολύ επικίνδυνα

  Στο μεταξύ, νέα κινητοποίηση με επίκεντρο τα αυξανόμενα περιστατικά εγκατάλειψης θυμάτων τροχαίων και την εξαιρετικά επιεική νομοθεσία για τους δράστες, διοργανώνουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι  στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, τα μέλη του Συλλόγου «SOS Τροχαια εγκλήματα» (περισσότερα)

  ...(περισσότερα)

  share->share_count); ?>