ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η Παράξενη Παρέα του Ορφέατου Β.Κάργα

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Το παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, «Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα», που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό «ΛΙΒΑΝΗ» θα παρουσιασθεί στο Σουφλί (Ξενοδοχείο Το Κουκούλι), το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα.
Οι ήρωες του παραμυθιού, εικονογραφημένοι από την Παναγιώτα Καρτσακάλη, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι µε το λεωφορείο της φιλίας με σταθμούς αυτούς της τέχνης, της μουσικής, της συντροφικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου θα αφηγηθεί το παραμύθι με διαδραστικό τρόπο, ενώ θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στους ήρωες του βιβλίου.
Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Σουφλίου « ΕΝ ΛΕΥΚΩ.»

Το βιβλίο…
Μια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα στο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα.
Ένα καγκουρό που δεν έλεγε το ρο, μια καμήλα που μασούσε μόνο μήλα, ένα τζιτζίκι που τρελαινόταν για τζατζίκι, μια αρκούδα συγγραφέας, ένα πελαργός αργός, ένα παπαγάλος Γάλλος, ένας κροκόδειλος δειλός, ένας γάτος καλλιτέχνης, μια χελώνα με μπικίνι, ένας ουρακοτάγκος που χόρευε τάνγκο, ένας σκαντζόχοιρος με τζελ.
Ο Ορφέας με τη λύρα και τη μουσική του τα σαγηνεύει και τους αλλάζει τη ζωή.
Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας.
Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Την εκδήλωση διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Σουφλίου «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» ,ο φιλοζωικός Σύλλογος Σουφλίου-Τυχερού-Ορφέα «νοιάΖΟΜΑΙ» και ο Εκδοτικός οίκος Λιβάνη.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>