ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ … Γιαννακού και ΣΚΑΙ καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης Ένα απίστευτο περιστατικό στο…

Συντάκτης:
 

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

Ένα απίστευτο περιστατικό φέρνει στο φως ο Διοικητής του νοσοκομείου Αττικό. Πρωταγωνιστές ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και ένα συνεργείο του ΣΚΑΪ. . Το περιστατικό σχολιάζει με καταγγελτικό ύφος ο αν. Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης…

Σύμφωνα με την καταγγελία του Διοικητή, που δεν κατονομάζει αλλά «φωτογραφίζει» τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο ο τελευταίος μπήκε αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο και με προφυλάξεις άρχισε να τραβάει διάφορα πλάνα. Τον αντελήφθησαν όμως οι εργαζόμενοι και συγγενείς ασθενών και κάποιοι άρχισαν να τον χλευάζουν. Όταν αυτός βγήκε από το νοσοκομείο παρέδωσε το υλικό που είχε βιντεοσκοπήσει σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ. Το περιστατικό ανηρτησε ο Παύλος Πολάκης στη σελίδα του, όπου στην αρχή αναφέρει την καταγγελία του Διοικητή και μετά σχολιάζει:

“Αντιγράφω από Κώστα Δραγώνα Διοικητή Αττικού νοσοκομείου:”Σήμερα αργά το απόγευμα γύρω στις 7:00 , εντοπίστηκε γνωστός “ποντικός” στο Αττικό Νοσοκομείο , ονόματι “Γιανν…”,συνοδευόμενος από δυο ποντικόπουλα αγνώστου ταυτότητας , που τραβούσαν πλάνα από το νοσοκομείο . Ο ποντικός που είχε επισκεφθεί πάλι το Σάββατο βράδυ γύρω στις 10:00 το νοσοκομείο ,φορούσε μακρύ παλτό ρεντικότα , σηκωμένο γιακά και μάσκα για να μην αναγνωρίζεται . Έγινε αντιληπτός και απομακρύνθηκε χλευαζόμενος . Με την έξοδο από την πύλη τους περίμενε ο ΣΚΑΪ , πιστός στο ραντεβού που είχαν δώσει . Η συνέχεια επί της οθόνης … όπου θα ακούσουμε το χιλιοειπωμένο ότι δηλ το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει κλπ κλπ””

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Υγ δικό μου .Υπερωρίες ο Γιαννακός στην εργολαβία αποδόμησης του ΕΣΥ σε αγαστή συνεργασία με το βοθροκάναλο του Φαλήρου …. Έτσι είναι ,τα “τρωκτικά “βγαίνουν τη νύχτα τραβάνε βίντεο και πιάνουν στασίδι. Ενίοτε όμως τους αναγνωρίζουν συγγενείς ασθενών και τους παίρνουν στο κυνήγι με αποδοκιμασίες του στυλ:”όταν έβαζε ο Άδωνις το πεντάευρο και έκλεινε νοσοκομεία που ήσουν;;;;”

Με πληροφορίες από documentonews.gr

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>